Scurt istoric

SC Electro MG Instal SRL este o firmă specializată în instalaţii electrice şi reţele de telecomunicaţii. Firma a fost fondată în primăvara anului 1993, în localitatea Timişoara. Începând ca firmă mică, în toamna anului 1993 a fost schimbată forma de organizare, devenind o Societate cu Răspundere Limitată, (în baza legii nr.31/1991).

Primul nostru contract mai important a fost cel referitor la instalaţiile electrice şi de telefonie interioară de la obiectivul Casa Adam Müler Guttenbrun. În cele ce urmează îi vom numi pe câţiva dintre cei mai reprezentativi clienţi: CEC Timisoara si Lugoj, Schela de petrol, Europrefabricate, Lukoil, Procter & Gamble, Alcatel, RMB Casa Auto, Kinar Romania, Werzalit Lugoj, Procar, Romtelecom, Orange Romania, Complex Comercial Casa Nova, Complex Comercial Interhome, Hotel Savoy, Hotel Tresor, Inspectoratul teritorial in constructii Timis, Magazin Ligne Roset Bucuresti, Agrimondo, Randler Grup, Centrul Medical Sf. Maria, Fabrica de geamuri TMD Deriva Group, P&P Motorsport, Smithfield Foods si multi altii.

Atelier propriu

Executia şi montajul tablourilor electrice de distribuţie şi a celor de automatizare este o ramură aparte bine consolidată în societatea Electro MG instal SRL.

Pe măsură ce afacerea s-a dezvoltat, numărul angajaţilor noştri a crescut, depăşind cifra de 40 de oameni. SC Electro MG Instal SRL este autorizată pentru următoarele tipuri de lucrări:

  • Proiectarea, verificarea, execuţia instalatiilor electrice de joasă tensiune;
  • Executarea de branşamente electrice de joasă tensiune;
  • Montarea şi întretinerea retelelor şi echipamentelor de telecomunicaţii;

Munca noastră îşi găseşte finalizarea atunci când se păstrează un dialog continuu între noi şi diferite nivele din administraţia companiilor clienţilor noştri.

Contacteaza-ne!

SC Electro MG Instal SRL
Str. Ovidiu Cotrus nr. 34
Timisoara 300514
+40 256 - 240690
office@electromg.com